Josep i Jordi Castells i Planas

“Del taller a l’escenari" Josep i Jordi Castells i Planas

Una exposició dedicada a aquests dos germans escenògrafs de Cardedeu que han col·laborat amb els grans noms del teatre català, en produccions de cinema d'èxit internacional i que han portat el seu treball arreu del món. Es tracta d'una producció itinerant, que inclou la reproducció d'un taller de construcció d'escenaris, mostres de materials i eines, fotografies, decorats i la projecció d'un documental.

Museu de Granollers -  Es podrà visitar fins al 10 de setembre. 

El diumenge 4 de juny 12 h, els dos escenògrafs faran una visita guiada a l'exposició. L'activitat és gratuïta.  

FREDERIC AMAT_ZOÓTROPO

Frederic Amat exposa a La Pedrera "FREDERIC AMAT–ZOÓTROPO " fins el dia 16 de juliol.

Dividit en tres apartats gairebé independents que teixeixen una única obra en tres actes que ofereix una excel·lent oportunitat per poder comprendre el seu exuberant i original imaginari vital i artístic: el primer proposa recuperar la memòria de l'edifici de Gaudí amb una intervenció creada per aquesta ocasió; el segon reuneix una tria personal  d'obres que remeten al seu univers més íntim; i l'últim presenta una selecció de catorze projectes (alguns realitzats i d'altres no) d'intervenció a l'arquitectura, a la ciutat o al paisatge, com un arxiu d'història natural on conviuen les referències, els croquis del procés creatiu, els making of i algunes peces del resultat final.

Curs de barrets per a escena

Dissenya el teu barret amb Nina Pawlowsk

L'especialista en dissenys de barrets Nina Pawlowsky, oferira el curs "Disseny de barrets per a escena" el proper mes de juny a l'Institut del Teatre.

Es tracta d'un curs intensiu de 50h. durant el qual es desenvoluparà tot el procès de disseny i realització de barrets, atenent el disseny de personatge. Posteriorment també es resoldran els diferents aspectes tècnics que cada disseny necessiti així com els tipus de materials i procediments específics de realització en la barreteria.

El curs es farà del 14 al 29 de juny en 10 sessions de 5h. cadascuna. Les inscripcions esta obertes fins el 26 de maig i la matrícula serà del 6 al 9 de juny. Els alumnes i graduats de l'Institut del Teatre disposen d'un 25% i 20% de descompte respectivament,

 

Premis de la Crítica 2017

Aprofitant el  Dia Mundial del Teatre, es van celebrar els XIX Premis de la Crítica a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm, organitzats per Recomana.cat, en una gala conduïda per Toni Puntí i Anna Pérez Pagès. 

En la categoria de millor Vestuari, s’ha reconegut el treball realitzat per Montse Amenós en el musical Scaramouche.


En aquesta edició el jurat ha volgut donar més presència de la dansa, incorporant quatre Premis Especials en:

Espai escènic per Mongrel (Kristin Torp)Música per Escrit en l'aire (Borja Ramos)Il·luminació per l'empresa Cube.bz i Vestuari per Gold Dust Rush (Joana Martí).

 

Premis Butaca 2016 / Escenografia i Vestuari

ESCENOGRAFIA:  Sebastià Brosa i Elisenda Pérez per "Dansa d'agost"

 

VESTUARI:  Miriam Compte per "Molt soroll per no res"

 

Localització

Teatre Lliure
Plaça Margarita Xirgu,1-08004-Barcelona

Contacta amb nosaltres

  • Telèfon: +34 93 289 27 70 ( ext.362)
Actualitat