Associacions Professionals

    

AAPEE - Asociación de Artistas Plásticos Escénicos de España. Es creà l'any 2014 amb la finalitat de representar als creadors i artistes que treballen en el sector de les Arts escèniques. 

UDS -Union des Scénographes. Sindicat nacional dels escenògrafs d'equipaments, d'espectacles i d'exposicions de França.

APSQ - Associació de Professionals de les Arts Escèniques del Québec. Agrupa i representa a tots els dissenyadors d'accessoris, perruqueria, vestuari, espai, il·luminació, ambients sonors, maquillatge i titelles que treballen al Québec en els camps del teatre, la música, la dansa, espectacles d'animació, teatre musical, òpera, circ i esdeveniments multidisciplinaris.

PAAC - Plataforma Assembleària d'Artistes de Catalunya. Neix amb l’objectiu de donar veu al col·lectiu d’artistes, lluitar per al seu reconeixement social i la seva aportació dins la societat i vetllar per una professionalització justa.

AADPC -  Associació d'Actors i Directors Professionals de Catalunya. Organització de caràcter professional i sindical, independent. Aglutina actors, actrius, directors i directores associats que desenvolupen la seva activitat a Catalunya.

APDC - Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya. És una associació de caràcter sindical amb l'objectiu d'agrupar els professionals de la dansa a Catalunya per defensar els interessos de ballarins, coreògrafs, pedagogs, especialistes en salut i dansa, productors i gestors culturals de dansa, mànagers de companyies i totes aquelles persones que tenen una activitat professional relacionada amb la dansa.

ATAE -  Asociación Profesional de Técnicos de las Artes Escénicas. Està formada per treballadors de totes les especialitats de l'espectacle en viu.


Localització

Teatre Lliure
Plaça Margarita Xirgu,1-08004-Barcelona

Contacta amb nosaltres

  • Telèfon: +34 93 289 27 70 ( ext.362)
Directori Associacions professionals