Centres d´Art

Està instal·lat en l’antiga Casa de la Caritat del segle XVIII i destaca el Pati de les Dones. Durant tot l’any acull múltiples exposicions d’art i cultura contemporània i també festivals de música, cinema, documentalisme, literatura i noves practiques artístiques.

 

Situat en la Casa Ramona, antiga fàbrica moderista de l’arquitecte Puig i Cadafalch. És un centre d’exposicions d'art contemporàni, modern i antic.

 

El MACBA posseeix una de les millors col·leccions d'art contemporani català i, segons la línia marcada pel seu anterior director Manuel Borja-Villel (1998-2007), ha apostat per un discurs polític de l'art que es reflecteix en les múltiples exposicions temporals que es organitzen.

 

El MNAC és el museu d'art més important de Catalunya. Disposa d'una col·lecció d'art romànic, gòtic, noucentista i modernista de reconegut prestigi internacional.
S'assenta al Palau Nacional, una edificació contruída amb motiu de l'Exposició Internacional de Barcelona del 1929 que es troba a la muntanya de Montjuïc.
 
 
 
 

Localització

Teatre Lliure
Plaça Margarita Xirgu,1-08004-Barcelona

Contacta amb nosaltres

  • Telèfon: +34 93 289 27 70 ( ext.362)
Directori Centres d´art